Vi bærer på drømmer alle sammen. Gud har lagt dem der - ikke for at vi bare skal drømme, men for å Finne!
Han har mange planer for oss, som noen ganger kan virke overveldende. Men Han vet..hva han gjør

Dessverre ofte blir vi hindret i å følge disse drømmene- av hvem? Av oss selv for det meste. Frykt, bekymringer..tanker som; jeg kan jo ikke det, hva vil andre si?, unormalt, det er farligt, en dag..,men ikke nå..

Gud har noe mer for oss -mye mer. Du vet det. Kjenner det i hjerte. Noen ganger trør vi feil..andre ganger går vi i blinde..,men Lev DIN historie. Følg fotsporene som ligger foran deg (Ef.2,10). Som bloggnavnet sier: Gå med ditt hjerte og følg dine drømmer. Selv om du må, som Egil Svartdahl sa så bra en gang: DO IT AFRAID!

Håper du vil leve ut dine drømmer. Nå skal jeg følge èn av mine... og turen går til Brazil.

Thursday, November 24, 2011

God Jul! :)

Tenkte jeg ville dele noen Brasilianske juleinntrykk med dere. Vil bli rart å feire jul uten familie og norske tradisjoner (som jeg nå ser vi har en god del av). Slik jeg har forstått det er det ikke så mye adventsfeiring her..ingen adventslys å tenne, ingen julestjerne eller adventsstake, ingen julebakst eller julekort, og ingen julekalender!! ingen julebord eller julekonserter.. noen vil vel si jeg slipper julestresset.:P  Brasil har mye, men i denne forbindelsen mener jeg Norge klart skåre bedre..

Men en ting skal de ha!! Julelandsby i shoppingssentrene. For et syn. Følte meg som barn vi ser på julefilmer fra USA. BIG, big.. all is big.


"Papai Noel", akkurat slik vi liker å se han. Her sammen med en av alvene sine. Spente barn stod i lange køer for å sitte på julenissens fang, og hviske sine ønsker i øret hans.

Coca Cola..ingen tvil om hvem som står bak denne julelandsbyen
Kan jo late som den er ekte..



Advarsel: Denne filmen kan medfør til kvalme og svimmelhet!

Jeg er klar over at det ikke ble den beste filmingen.. :P men kjekt å se det "live" o.. 

Thursday, November 3, 2011

Landet der Gud er tilstedet!!

Selvsagt er Gud tilstedet overalt!.. men ville bare ha en litt fancy overskrift :) Jeg skrev det på Facebook, men ville ha det her inne på bloggen min også. Som sagt; her til lands virke det som om det ikke er snakk om, OM en tror på Gud. Men hvilket forhold du har til han. Gud er en helt naturlig del av hverdagen til folk her. Gud blir nevnt i dagligtale. Ord og uttrykk. Folk hilse hverandre med Guds fred..også fremmede som møter hverandre for en kort prat kan helt naturlig gi en "gå med Gud hilsen". "Jesus er kjærlighet" og "Gud er trofast", er klistret på biler og står på butikker. Virke som om alle vet at Gud selvsagt  finnes..og at det heller handler om i hvilken grad folk vil ha en rellasjon til Han.
Bakeri hvor det står med store bokstaver; GUD ER TROFAST
Er ganske rart ..annderledes enn hva som er "normalt" i Norge, der en nesten føler en gjør noe galt om en nevne Gud. Og selv om kanskje endel av det her bare er religiøsitet, må jeg si jeg liker det. Jeg synest det er godt å hilse hverandre med Guds fred. Jeg blir glad av det. Det er godt å kunne nevne han, og velsigne andre med Hans navn.. enn å si "lykke til".."hei og hå" og hva ellers en sier i Norge.